DA'S EEN LEUK, MAAR HEEL LANG, VERHAAL. DE KORTE VERSIE:

Het begon ooit allemaal op een strand in Maleisië. Hier waren wij samen in een restaurant aan het werk tijdens een reis die, op dat moment, nog oneindig was. Daar kwam onze, in totaal 20 jaar horeca-ervaring, samen en wisten wij: hier gaan we zéker wat mee doen! Maar wanneer precies was toen nog de vraag.

 

Na een paar maanden vervolgden we onze reis en gingen we (weer) terug naar Australië. We begonnen aan een enorme roadtrip en keken met andere ogen naar iedere plek waar we aten & dronken. Hoe ze dat daar doen, da's echt té gek: een mooie mengelmoes van mensen die samen aan de borrel zit en goeie happen eet. En dit allemaal op plekken waar je vanaf een vroeger tijdstip terecht kunt en voor je het weet zo een paar uur vertoeft...

Ennn, waar wij achter kwamen: Brabanders en Australiërs verschillen helemaal niet zoveel van elkaar:we houden van een borrel drinken in goed gezelschap, kunnen als geen ander genieten van mooi eten zonder poespas en vinden het heel gewoon (en juist gezellig) als er ondertussen een sportwedstrijd op staat.

 

 Aan het einde van onze reis werd het plan: (met een tropische omweg) terug naar Tilburg en aan de gang met al onze ideeën. Nu zijn we hier (inmiddels 7 jaar) samen met een berg plezier dit avontuur aangegaan en hopen we niet alleen onszelf, maar heel veel mensen blij te maken met de Bargús!