Good to know!

- KAN IK ÉCHT NIET RESERVEREN?

Nee, de Bargús is, nog steeds, echt te klein hiervoor. Kom gewoon lekker op tijd, dan kun je zéker met je clubje neerploffen.

 

- KUNNEN WE OOK AVONDETEN BIJ JULLIE?

Jazéker, dat komt echt helemaal goed! Al ons eten vind je op de muur, dus zie je vanzelf bij je bezoek. We kokkerellen altijd tot het einde vanalles lekkers, dus je gaat nooit met honger de deur uit. We wisselen onze kaart met het seizoen mee, maken alles zelf of maken lokale helden voor ons. 

 

- KUNNEN WE SERIEUS ALTIJD SPORT KIJKEN?

 Jup, da's al vanaf de eerste dag één ding wat zeker is bij ons. We hebben twee schermen en een sportfanaat achter de bar dus een fiësta voor sportliefhebbers! Van al het voetbal en de Formule 1 tot aan wielrennen...je komt écht niks tekort bij ons! Heb je andere kijkwensen qua sport? No worries: grote kans dat we je dan tot Chef Afstandsbediening bombarderen.

 

- HEBBEN JULLIE CADEAUBONNEN?

Tuurlijk! Borreltegoed it is! Je haalt zo'n bon bij ons aan de bar.

 

- MAG IK PLEASE DE BARGÚS AFHUREN?

Deze gezellige vraag krijgen wij wekelijks, maar helaas: hoe tof dit ook voor jou zou zijn, dit is dan heel ongezellig voor iedereen die die dag voor een gesloten deur staat. 

    

- ZOEKEN JULLIE COLLEGA'S?

Deze vraag vinden we altijd heel lief, maar we sjouwen nog steeds met alle liefde met z'n tweetjes. Ook hebben we al te gekke hulp voor de drukke momenten. Er zijn dus geen vacatures bij ons.

 

- WAAR KUNNEN WE JULLIE VINDEN?

We zitten in het Dwaalgebied, aan het einde van het Radiopleintje naast de bakker (en de wijnbar dus, haha). Je kunt ons herkennen aan het grote Peroni-ding op de gevel.

 

Heuvelstraat 139A

5038 AD Tilburg

 

- HUW...ZIJN JULLIE NIET DE WIJNBAR!?

Nee, dat zijn onze buren (van Wijnbar Cru, hiervoor Wijnbar Corton) die er al zaten toen wij begonnen. Wij hebben ook zéker superlekkere wijn, maar dat is maar een klein deel van al het lekkers wat je bij ons kunt bestellen.