WAT IS ER BIJ BARGÚS TE DOEN?

 

...NOU, WAT EIGENLIJK NIET? BIJ BARGÚS KUN JE:

 

BORRELEN. DAT SPREEKT VOOR ZICH. ER IS VOOR IEDER WAT WILS EN BIJ ONS KOM JE NIKS TEKORT: EEN GOED KOUD BIERTJE EN FIJNE WIJNEN MET VEEL PLEZIER VOOR JOU VOORGEPROEFD. EN WE ZIEN WEL OF DE KRUKKEN AAN DE KANT GAAN.

 

'N BEETJE ETEN. DIT ZIJN ALLEMAAL HAPPEN WAAR JE ONS VOOR WAKKER KUNT MAKEN EN WAARDOOR JIJ DOOR KUNT MET BORRELEN. WE MAKEN ONS ETEN MET INVLOEDEN VAN OVER DE HELE WERELD, MAAR VOORAL LEKKER BOURGONDISCH EN IS IEDER SEIZOEN WEER HELEMAAL ANDERS!

 

LIVE SPORT KIJKEN OP TV. OMDAT WIJ VINDEN DAT EEN SPORTWEDSTRIJD BEST SAMEN GAAT MET EEN AVONDJE UIT! DUS PLOF NEER IN ONZE KLEINE ZITHOEK OF NEEM PLAATS AAN DE BAR. VIND JE SPORT NOU HELEMAAL NIKS EN IS DE AFSTANDSBEDIENING AL BEZET? DAN IS ER NOG GENOEG PLEK OVER AAN DE ANDERE KANT VAN DE BAR.

 

EN VERDER? BARGÚS STAAT OPEN VOOR WAAR WIJ, JIJ EN JE VRIENDEN MAAR NET ZIN IN HEBBEN. WIJ ZIJN VOOR VAN ALLES TE PORREN. DUS OF HET NU VANDAAG AL ALLEMAAL ANDERS DAN ANDERS LOOPT OF WE HEBBEN EEN LEUK IDEE VOOR OVER EEN TIJDJE...WE MAKEN ER MET Z'N ALLEN IETS MOOIS VAN!