WIL JE IETS VIEREN EN/OF RESERVEREN BIJ ONS? GEZELLIG! 

 

WEET WEL DAT RESERVEREN BIJ ONS OP VRIJDAG (HELE DAG) EN ZATERDAG(AVOND) NIET KAN: hET IS GEWOON OP GOED GELUK DAT JE DAN EEN PLEKKIE HEBT. OP WOENSDAGEN, DONDERDAGEN, DE ZATERDAGMIDDAG EN ZONDAGEN KUN JE WÉL RESERVEREN! WIL JE DAT GRAAG? BEDENK DAN VOORAF EVEN DE VOLGENDE DINGEN:

 

 - JE IN DE HERFST/WINTER MET MAXIMAAL VOOR MAXIMAAL 25 MAN KUNT RESERVEREN EN IN DE LENTE/ZOMER VOOR

15 MAN MEER (MAXIMAAL 40 DUS.) IN DE HERFST/WINTER WILLEN WE JULLIE NAMELIJK NIET IN DE EVENTUELE REGEN/WIND/VRIESKOU LATEN STAAN, DUS MOET IEDEREEN BINNEN KUNNEN PASSEN NATUURLIJK EN DE BARGÚS IS NIET ZO GROOT.

 

- DAT RESERVEREN DUS ALLEEN KAN OP WOENSDAG, DONDERDAG, ZATERDAGMIDDAG (UITERLIJK ROND 17.00 BIJ ONS ZIJN) EN ZONDAG. (OP DE VRIJDAG EN ZATERDAGAVOND IS HET VAAK BOMVOL, DUS MOCHTEN JIJ EN JE PARTYPLANNING NOU NÉT ÉÉN VAN DIE TWEE MOMENTEN IN GEDACHTEN HEBBEN? DAN MOET JE EVEN KIJKEN OF JE FEESTJE/BORREL OP EEN ANDER MOMENT BIJ ONS ZOU KUNNEN EN WILLEN GEVEN.)

 

- AAN AFKOPEN OF ARRANGEMENTEN DOEN WIJ NIET (MEER), HIER HEBBEN WE HELAAS SLECHTE ERVARINGEN MEE. DUS HET PLAN: WE BEDENKEN, AAN DE HAND VAN JOUW WENSEN VOOR JE BORREL,  EEN PASSEND BUDGET (UITGAANDE VAN ONZE GEWONE PRIJZEN VAN DE MENUKAART) EN DAN KOMEN WE ER SAMEN ALTIJD WEL UIT. 

 

OH: OMDAT WE NIEMAND VOOR EEN DICHTE DEUR WILLEN LATEN STAAN KUN JE DE BARGÚS NIET AFHUREN VOOR ALLEEN JOUW FEESTJE/BORREL.

 

STUUR ONS EVEN EEN BERICHTJE EN WE MAKEN ER SOWIESO IETS SUPERDUPER TOFS VAN!