WIL JE IETS VIEREN EN/OF RESERVEREN BIJ ONS? GEZELLIG!

WE WILLEN DAAR GRAAG, SAMEN MET JOU, IETS SUPERDUPER TOFS VAN MAKEN!

 

DE VOLGENDE DINGEN MOET JE WEL EVEN WETEN VOORDAT JE DE UITNODIGINGEN DE DEUR UIT DOET:

 

- JE KUNT ALLEEN RESERVEREN ALS JE MET MEER DAN 10 MAN DENKT TE KOMEN. BEN JE MET MINDER? DAN IS HET GEWOON OP INLOOP HIER.

 

- BEN JE MET MEER? DAN IS HET VOLGENDE WEL HANDIG OM TE WETEN:

DAT JE IN DE HERFST/WINTER MET MAXIMAAL VOOR MAXIMAAL 25 MAN KUNT RESERVEREN EN IN DE LENTE/ZOMER VOOR 15 MAN MEER (MAXIMAAL 40 DUS.) IN DE HERFST/WINTER WILLEN WE JULLIE NAMELIJK NIET IN DE EVENTUELE REGEN/WIND/VRIESKOU LATEN STAAN, DUS MOET IEDEREEN BINNEN KUNNEN PASSEN NATUURLIJK EN DE BARGÚS IS NIET ZO GROOT.

 

 

- RESERVEREN KAN ALLEEN VOOR DE WOENSDAGAVOND, DONDERDAGMIDDAG, ZATERDAGMIDDAG (OP BEIDE MIDDAGEN UITERLIJK ROND 17.00 BEGINNEN MET DE FEESTVREUGDE) EN ZONDAGAVOND. (OP ANDERE MOMENTEN IS HET VAAK  BOMVOL HIER, SORRY!)

 

- AAN AFKOPEN OF ARRANGEMENTEN DOEN WIJ NIET (MEER.) HIER HEBBEN WE HELAAS SLECHTE ERVARINGEN MEE. DUS HET PLAN: WE BEDENKEN, AAN DE HAND VAN JOUW WENSEN VOOR JE BORREL, EEN PASSEND BUDGET (UITGAANDE VAN ONZE GEWONE PRIJZEN VAN DE MENUKAART) EN DAN KOMEN WE ER SAMEN ALTIJD WEL UIT. 

 

OH: OMDAT WE NIEMAND VOOR EEN DICHTE DEUR WILLEN LATEN STAAN KUN JE DE BARGÚS NIET AFHUREN VOOR ALLEEN JOUW FEESTJE/BORREL.

 

STUUR ONS EVEN EEN BERICHTJE, LAAT ONS WETEN WAT JE PLAN IS EN DAN KIJKEN WIJ OF HET PAST...