hoe HET BEGON

 

DA'S EEN LEUK, MAAR HEEL LANG, VERHAAL.

DE KORTE VERSIE:

 

HET BEGON ALLEMAAL OP EEN STRAND IN MALEISIË.

HIER WAREN WE SAMEN IN EEN RESTAURANT AAN HET WERK TIJDENS EEN REIS DIE, OP DAT MOMENT, NOG ONEINDIG WAS. HIER KWAM ONZE IN TOTAAL 20 JAAR HORECA-ERVARING SAMEN EN WISTEN WIJ: HIER GAAN WE ZÉKER WAT MEE DOEN! MAAR WANNEER PRECIES WAS TOEN NOG DE VRAAG.

 

NA EEN PAAR MAANDEN VERVOLGDEN WE ONZE REIS EN GINGEN WE (WEER) TERUG NAAR AUSTRALIË.

WE BEGONNEN AAN EEN ENORME ROADTRIP EN KEKEN MET ANDERE OGEN NAAR IEDERE PLEK WAAR WE ATEN & DRONKEN. HOE ZE DAT DAAR DOEN, DA'S ECHT TÉ GEK: EEN MOOIE MENGELMOES VAN MENSEN DIE SAMEN AAN DE BORREL ZIT EN GOEIE HAPPEN EET. EN DIT ALLEMAAL OP PLEKKEN WAAR JE VANAF EEN VROEGER TIJDSTIP TERECHT KUNT EN VOOR JE HET WEET ZO EEN PAAR UUR VERTOEFT. 

EN, WAAR WIJ ACHTER KWAMEN, BRABANDERS EN AUSTRALIËRS VERSCHILLEN HELEMAAL NIET ZOVEEL VAN ELKAAR: WE HOUDEN VAN EEN BORREL DRINKEN IN GOED GEZELSCHAP EN KUNNEN ALS GEEN ANDER GENIETEN VAN MOOI ETEN ZONDER POESPAS.

 

AAN HET EINDE VAN ONZE REIS WERD HET PLAN: (MET EEN TROPISCHE OMWEG) TERUG NAAR TILBURG EN AAN DE GANG MET AL ONZE IDEEËN. 

 

NU ZIJN WE HIER MET EEN BERG PLEZIER DIT NIEUWE AVONTUUR AANGEGAAN EN HOPEN WE NIET ALLEEN ONSZELF, MAAR HEEL VEEL MENSEN BLIJ TE MAKEN MET BARGÚS!